Yarım kilo pırasa
2 diş sarımsak
2 adet yumurta
1 adet haşlanmış patates
50 gram lor peyniri
50 gram taze kaşar peyniri
Tuz, karabiber
50 gram pastırma
Kızartmak için sıvı yağ
Hazırlanışı
Pırasanın dış yapraklarını soyun ve ortadan ikiye bölüp yıkayın.Beyaz ve açık yeşil kısımların ince şeritler halinde doğrayın. Sarımsakları soyup, ince doğrayıp, pırasalarla birlikte teflon tavada çok az su ilavesi ile kapağı kapalı olarak pişirin.Pırasalı karışım soğuduktan sonra içine haşlanmış patates ekleyin.Lor ve kaşar peynirini, çırpılmış yumurtaları, ince kesilmiş pastırmaları da katıp hepsini karıştırın.Teflon tavada çok az yağ ilavesi ile arkalı önlü kızartın.