Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

“ Peynir Aşkına ” Grand Hyatt İstanbul’da

by Yemek Zevki Editör
24 Aralık 2015
in Haber Turu
488 5
0
“ Peynir Aşkına ” Grand Hyatt İstanbul’da
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

1450949995_Ne__e_Biber__Grand_Hyatt_Istanbul_Yiyecek_______ecek_Direkt__r___Ufuk_Demir___Fabio_Brambilla__Berrin_Bal_OnurNeşe Biber ve Berrin Bal Onur’un 15 yıldır süren peynir ile ilgili çalışmalarının, Anadolu peynir yolları gezileriyle birleştiği, “ PEYNİR AŞKINA ” isimli kitapları, Grand Hyatt İstanbul’da gerçekleştirilen lansmanla tanıtıldı.

 

Neşe Aksoy Biber ve Berrin Bal Onur, Antre Gourmet ile başladıkları lezzet yolculuğunu “Doğduğu Topraklarda PEYNİR AŞKINA Yolculuklar” isimli kitapla taçlandırdı. Grand Hyatt İstanbul’da gerçekleştirilen lansmanla okurlarla buluşan kitap, Neşe Aksoy Biber ve Berrin Bal Onur’un 2011-2015 yılları arasında yaptıkları yeni peynir yollarında edindikleri birikimlerini ekleyerek, Ahmet Ağaoğlu’nun fotoğrafları ile oluşturuldu.

 

İnceleme ve gezi notlarıyla hazırlanan ‘PEYNİR AŞKINA”, fotoğrafları ve baskı kalitesi  ile Türkiye ve yurtdışında geniş kitleler tarafından ilgi duyulacak nitelikte oluşturuldu.

 

Üretildiği coğrafyanın tüm özelliklerini, insanının derin tarihini, geleneklerini, kültürünü  içinde barındıran Peynir Aşkına, beş ana başlık içinde yerinde görülen 52 Türk peynirini, gezi notları ile birlikte anlatıyor. Kitap, zengin fotoğraflar ile değerli bir çalışma olarak raflardaki yerini alıyor.

 

Tags: Grand HyattGrand Hyatt İstanbulPeynir Aşkına
Previous Post

Ihlamur İçmek İçin Hasta Olmayı Beklemeyin Keyif Çayı Olarak Da Kullanın!

Next Post

EMSAN ’DAN SICAKLIĞI HAPSEDEN MUG

Yemek Zevki Editör

Next Post
EMSAN ’DAN SICAKLIĞI HAPSEDEN MUG

EMSAN ’DAN SICAKLIĞI HAPSEDEN MUG

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki