Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Peru Mutfağından Levrek Ceviche Tarifi

Peru Mutfağından Levrek Ceviche Tarifi

levrekMalzemeler:
15 gram levrek
Çeyrek ananas
Çeyrek avokado
Yarım kırmızı soğan
5 dal taze kişniş
Yarım kırmızı dolmalık biber
Yarım sarı dolmalık biber
Yarım yeşil dolmalık biber
1 çay kaşı lime limon rendesi
4 adet küçük boy çeri domates
3 dal taze soğan

Sos İçin:
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Damak tadına göre deniz tuzu
yoksa normal tuzda olur
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 adet lime limonun suyu
Yarım greyfurt suyu
1 adet portakal suyu

Hazırlanışı:
Listede bulunun bütün malzemeyi zar şeklinde doğrayıp derin bir kaba koyun.
Sos için; Tüm malzemeyi derin bir kaba alın. İyice karıştırın.
Sosu önceden doğramış olduğunuz malzemelerin üzerine dökün. Ardından iyice karıştırıp ağzını kapatın. Bu şekilde buzdolabında 1 saat beklettikten sonra servis aşamasına geçin.

OKU ➤  Kahvaltı Ekmeği Video

Tavsiye

Organik gıdada şampiyon yumurta

Boğaziçi Üniversitesi Analitik ve İçgörü Araştırma Merkezi (AIM), Türkiye’de organik gıda sektörünü masaya yatırdı. Merkezin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz