Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Peru Mutfağından Levrek Ceviche Tarifi

Peru Mutfağından Levrek Ceviche Tarifi

levrekMalzemeler:
15 gram levrek
Çeyrek ananas
Çeyrek avokado
Yarım kırmızı soğan
5 dal taze kişniş
Yarım kırmızı dolmalık biber
Yarım sarı dolmalık biber
Yarım yeşil dolmalık biber
1 çay kaşı lime limon rendesi
4 adet küçük boy çeri domates
3 dal taze soğan

Sos İçin:
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Damak tadına göre deniz tuzu
yoksa normal tuzda olur
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 adet lime limonun suyu
Yarım greyfurt suyu
1 adet portakal suyu

Hazırlanışı:
Listede bulunun bütün malzemeyi zar şeklinde doğrayıp derin bir kaba koyun.
Sos için; Tüm malzemeyi derin bir kaba alın. İyice karıştırın.
Sosu önceden doğramış olduğunuz malzemelerin üzerine dökün. Ardından iyice karıştırıp ağzını kapatın. Bu şekilde buzdolabında 1 saat beklettikten sonra servis aşamasına geçin.

OKU ➤  Enginarlı Pilav Video

Tavsiye

Hardal Tohumlu Pirinç Salatası

Prodüksiyon: İnci Bak – Fotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 4 kahve fincanı pirinç (Tercihen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.