Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Balık Yemekleri

Peru Mutfağından Levrek Ceviche Tarifi

by Yemek Zevki Editör
25 Kasım 2016
in Balık Yemekleri, Salata Tarifleri
463 30
0
Peru Mutfağından Levrek Ceviche Tarifi
741
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

levrekMalzemeler:
15 gram levrek
Çeyrek ananas
Çeyrek avokado
Yarım kırmızı soğan
5 dal taze kişniş
Yarım kırmızı dolmalık biber
Yarım sarı dolmalık biber
Yarım yeşil dolmalık biber
1 çay kaşı lime limon rendesi
4 adet küçük boy çeri domates
3 dal taze soğan

Sos İçin:
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Damak tadına göre deniz tuzu
yoksa normal tuzda olur
1 çay kaşığı toz kırmızı biber
1 adet lime limonun suyu
Yarım greyfurt suyu
1 adet portakal suyu

Hazırlanışı:
Listede bulunun bütün malzemeyi zar şeklinde doğrayıp derin bir kaba koyun.
Sos için; Tüm malzemeyi derin bir kaba alın. İyice karıştırın.
Sosu önceden doğramış olduğunuz malzemelerin üzerine dökün. Ardından iyice karıştırıp ağzını kapatın. Bu şekilde buzdolabında 1 saat beklettikten sonra servis aşamasına geçin.

Tags: CevichelevrekLevrek CevichemalzemePeruMutfağıSalatatarifyemek
Previous Post

Köşker Salatası Video

Next Post

Şekersiz Mürdüm Eriği Hoşafı Tarifi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Şekersiz Mürdüm Eriği Hoşafı Tarifi

Şekersiz Mürdüm Eriği Hoşafı Tarifi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki