Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Pavlova

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in Hamur İşi Tarifleri
488 5
0
Pavlova
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

pavlova

 

Pavlova Malzemeler:

5 adet yumurtanın akı (Yumurtalar büyük boy olmalı)

2 su bardağı pudra şekeri

1 çorba kaşığı mısır nişastası

1 paket vanilya

Üzeri İçin:

200 ml. krema

1 paket kremşanti

100 gram labne peyniri

Taze çilek

 

Pavlova Hazırlanışı:

Yumurta aklarını mutfak robotuna aktarın, köpük köpük olana dek yüksek devirde 5 dakika boyunca çırpın. Pudra şekerini ekleyin. 10 dakika boyunca çırpmaya devam edin. En son mısır nişastası ile şekerli vanilini ilave edin. 10 saniye kadar karıştırıp robotu kapatın.

Karışımı sıkma torbasına aktarın. Yağlı kağıt serili fırın tepsisinin üzerinde, sıkma torbası yardımıyla ortası hafif boş kalacak şekilde daire (24-26 cm çapında) oluşturun. Fırına yerleştirin. Isıyı 100 dereceye ayarlayın. Yaklaşık 2 saat boyunca fırının kapağını hiç açmadan pişirin.

İç malzemesi için; Kremayı, kremşantiyi ve labneyi iyice çırpın. Buzdolabına aktarın. Pavlova pişince fırından alın. Soğuyunca ortasına iç malzemeden doldurun. Üzerini de taze çilekle süsleyin.

Tags: PavlovaPavlova HazırlanışıPavlova MalzemelerPavlova Tarifi
Previous Post

Tarçınlı ve Damla Çikolatalı Kurabiye

Next Post

Big Chefs’den Annenizin Sıcacık Çorbasını Aratmayacak Lezzetler

Yemek Zevki Editör

Next Post
Big Chefs’den Annenizin Sıcacık Çorbasını Aratmayacak Lezzetler

Big Chefs’den Annenizin Sıcacık Çorbasını Aratmayacak Lezzetler

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki