Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler İftar Yemekleri

Pavlova Tatlısı

by Yemek Zevki Editör
28 Aralık 2016
in İftar Yemekleri, Tatlı Tarifleri
478 15
0
Pavlova Tatlısı
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

pavlova-tatlisi

Pavlova Tatlısı

(6 Kişilik)

Pavlova Tatlısı İçin Malzemeler:

6 adet yumurta akı

350 gram toz şeker

1 çorba kaşığı mısır nişastası

200 ml. krema

1 tatlı kaşığı pirinç sirkesi

1 tutam tuz

Süslemek İçin:

Orman meyveleri

Pavlova Tatlısı Hazırlanışı

Fırını 140 dereceye ayarlayın. Tepsiye yağlı kağıt serin.

Elektrikli çırpıcıyı düşük hızda çalıştırarak yumurta aklarını bir tutam tuzla çırpmaya başlayın.

Aralıklı olarak çırpıcının hızını artırın.

Yumurta akları katılaşmaya başlayınca 5 çorba kaşığı toz şeker ekleyin ve çırpmaya devam edin.

Parlak bir kıvam alana kadar çırpmaya devam edin.

Mısır nişastasını, kalan şekeri ve sirkeyi ekleyin.

Malzemenin iyice karışmasını sağlayın.

Yağlı kağıdın üzerine dökün ve spatula ile çukurlaştırarak biçim verin.

45 dakika kıtır olana kadar pişirin.

Fırınınızı söndürün. İyice soğuyana kadar fırında tutun.

Kremayı sertleşene kadar vurun ve merengin üzerine yayın.

Çilek, frambuaz veya orman meyveleri ile süsleyin.

 

Tags: PavlovaTatlısıPavlovaTatlısıHazırlanışıPavlovaTatlısıMalzemelerPavlovaTatlısıTarifiTatlıTarifiyemekzevkiYemekZevkiDergisi
Previous Post

Etna Lokum Tarifi

Next Post

Akya Balığı Yahnisi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Akya Balığı Yahnisi

Akya Balığı Yahnisi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki