Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Balık Yemekleri

Patlıcanlı Deniz Levreği

by Yemek Zevki Editör
15 Aralık 2015
in Balık Yemekleri
468 25
0
Patlıcanlı Deniz Levreği
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

patlicanli-deniz-levregi

Patlıcanlı Deniz Levreği Tarifi

Patlıcanlı Deniz Levreği İçin Malzemeler:
200 gram fileto deniz levreği
1 adet bostan patlıcan
1 diş sarımsak
1 gram tuz
1 gram karabiber
4 ml. zeytinyağı
Kapya biber
Zerdeçal
Zencefil
Limon kabuğu rendesi
Kakule
Rezene
Soğan
Rosemary
Taze kekik
1 gram şeker

Patlıcanlı Deniz Levreği Hazırlanışı:
Deniz levreğini limon kabuğu rendesi, rezene, zerdeçal ve zeytinyağı ile iyice ovduktan sonra beklemeye alın. Patlıcanı kızgın yağda kızartıp ortadan ikiye bölün. İçerisini oyup alın, alınan kısmı tuz,biber, şeker, zeytinyağı ve kakule rendesi ile harmanlayıp tekrar patlıcanın içerisine doldurun. Kapya biberini kekik, soğan, zeytinyağı ve rosemary ile marine ettikten sonra ızgarada közleyin. Levreği zeytinyağı ve bir adet sarımsak ile birlikte bir tavada
ağır ağır pişirin. Bir servis tabağına sırası ile patlıcan, biber ve levrek üst üste gelecek şekilde yerleştirip, servise sunun.

Tags: Deniz LevreğilevrekPatlıcanlıPatlıcanlı Deniz LevreğiPatlıcanlı Deniz Levreği HazırlanışıPatlıcanlı Deniz Levreği İçin MalzemelerPatlıcanlı Deniz Levreği Nasıl YapılırPatlıcanlı Deniz Levreği Tarifi
Previous Post

Kavanozda Piliç Salata

Next Post

Cocoreo

Yemek Zevki Editör

Next Post
Cocoreo

Cocoreo

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki