Ana Sayfa » Tarifler » İftar Yemekleri » Pastırmalı Izgara Keçi Peyniri

Pastırmalı Izgara Keçi Peyniri

Malzemeler:
• 100 gram keçi peyniri
• 30 gram pastırma
• 2 yemek kaşığı zeytinyağı
• 4 adet çeri domates
• 5 adet susamlı grisini

Pastırmalı Izgara Keçi Peyniri Tarifi:
Pastırmaları küçük küçük doğrayın ve zeytinyağında birkaç dakika kadar sote edin. Keçi peynirlerini dilimledikten sonra ızgarada kızartın ve servis tabağına alın. Üzerlerine sote ettiğiniz pastırmaları gezdirin. İsteğe göre kiraz domates ve susamlı grisini ile servis yapabilirsiniz.

OKU ➤  Anneler Günü’nde şıklık NG Kütahya Porselen’le geliyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir