Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler

Paşa Burger

by Yemek Zevki Editör
29 Temmuz 2013
in Tarifler
478 15
0
Paşa Burger
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Malzemeler:
• 1 kilo döş kıyma
• Tuz, karabiber
• Et ve ya sebze suyu
• Soğan
• Şeker
• Ketçap
• Marul
• Süzme Yoğurt
• Mayonez
• Domates
• Turşu

Paşa Burger Tarifi:
Köfte İçin; Döş kıymasını bir kaba koyun. İçerisine tuz ve karabiber ekleyin. Yüzde 5 ile yüzde 10 oranında et suyu ya da sebze suyu koyun ve yoğurup bir kenarda bekletin.

Üst Sos İçin; İnce ince doğradığınız soğanı hafif toz şekerle kavurarak, karamelize soğanı hazırlayın. İçine biraz ketçap ilave edin. Bu ekmeğinizin üst kısmının sosu olsun.

Alt Sos İçin; Marulu ince ince kıyın, içine 1 çorba kaşığı süzme yoğurt, biraz ezilmiş sarımsak, tercihen kendi hazırladığınız mayonezden bir tatlı kaşığı ekleyin. Hepsini iyice karıştırın. Ekmeğin alt kısmına, çok olmayıp sadece köfteyi tutacak şekilde sosu sürün. Köfteyi pişirirken ortasını delin. Pişen köfteyi ekmeklerin arasına koyup, domates ve turşu ile servis edin.

Tags: BalıkBasit Yemekler
Previous Post

Spagetti Bolonez

Next Post

Sarıyer Böreği

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sarıyer Böreği

Sarıyer Böreği

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki