Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Pancar Yaprağında Levrek Fileto

by Yemek Zevki Editör
11 Mart 2017
in Balık Yemekleri
470 25
0
Pancar Yaprağında Levrek Fileto
742
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Pancar Yaprağında Levrek Fileto

(2 Kişilik)

Pancar Yaprağında Levrek Fileto İçin Malzemeler:

Levrek Filetoları İçin:
2 adet levrek filetosu
3 adet fileto ançüez
Yarım Meksika biberi
3 diş sarımsak
Yarım ceviz büyüklüğünde zencefil
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Yarım limonun kabuğu ve suyu
Tuz, karabiber
Pancar Yaprakları İçin:
3 demet pancar yaprağı
2 yemek kaşığı dolmalık fıstık
2 diş sarımsak
Yarım limon kabuğu
2 yemek kaşığı zeytinyağı

Pancar Yaprağında Levrek Fileto Hazırlanışı:

Meksika biberlerini ve ançüezleri ince ince doğrayın, sarımsakları ve zencefili rendeleyin, limonun rendelenmiş kabuğu, limon suyu ve zeytinyağını da ekleyerek blenderdan geçirip sos haline getirin.
Levrek filetolarını tuz ve karabiberle tatlandırıp hazırladığınız sosu filetoların her iki yüzüne sürün.
Dolmalık fıstıkları 2 yemek kaşığı zeytinyağı ile rengi değişene kadar kavurun.
Pancar yapraklarını saplarından ayırın, dolmalık fıstıklara önce sapları, saplar yumuşadıktan sonra da kalın kalın doğradığınız yaprakları ekleyin.
Yaprakları hafif yumuşayana kadar kavurun ve en son limon kabuğu ve sarımsakları ekleyin, birkaç kez çevirip ateşten alın.
Levrek filetoları yüksek ateşte ısıttığınız tavaya önce derisi alta gelecek şekilde yerleştirin ve iyi kızarmaları için üzerlerine bir tabak ile bastırın. 2-3 dakika sonra diğer yüzünü çevirin. Pancar yaprakları üzerinde servis edin.

Şef: Ece TAŞTAN

Tags: Pancar Yaprağında Levrek Fileto
Previous Post

Balzamik Soslu Pancar

Next Post

Aşkın Kek Tarifi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Aşkın Kek Tarifi

Aşkın Kek Tarifi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki