Ana Sayfa » Haber Turu » Özsüt’ün Tatlıları Yaz Lezzetleriyle Buluşuyor 

Özsüt’ün Tatlıları Yaz Lezzetleriyle Buluşuyor 

Özsüt’ün Tatlıları Yaz Lezzetleriyle Buluşuyor 
Puan ver


Türkiye’nin Pastacısı Özsüt, yazın gelişini yeni menüsünde yer alan serinletici ve tatlı lezzetlerle kutluyor. Meyveli pastaları, dondurmalı lezzetleri ve white mochalı, fildişi çikolatalı ve frambuazlı ekleri ile yaz mevsimini açan Özsüt, lezzet tutkunlarını bekliyor.

Yazın favori meyvesi çilek, Özsüt pastalarında yerini aldı

Özel charlotte keki ile dekore edilmiş; sade kek tatları arasında İngiliz Kreması ve Fransız Sütlacı ile taze çilek tanelerinden yapılan lezzet ‘Çilekli Charlotte’, bu yaz çilek sevenlerin favorisi olacak. Çilekli Charlotte’un yanı sıra yaz mevsiminin vazgeçilmezi vişne taneleri ile ortaya çıkan lezzet ‘Vişneli Charlotte’Özsüt’ün yaza özel sunduğu lezzetlerden bir diğeri. Tek kişilik pasta için alternatif arayanlar, çilekli şurup ile nemlendirilmiş sade genoise kek katları arasında limonlu krema ve çilek parçalarıyla lezzetlendirilen ‘Çilek Küpü’ ile yaz ferahlığını ve çilek lezzetini bir arada buluyor.

Özsüt, yaz menüsünde cheesecake tutkunlarını da unutmuyor ve yaza özel ‘Çilekli Cheesecake’i menüsüne ekliyor. Bademli kıtır cheesecake hamuru üzerinde New York usülü cheesecake ve çilekli sos ile kurulan lezzet, Özsüt yaz menüsünde yerini alıyor.

Özsüt, mini pasta kategorisinin en yeni ürünü olan ve taze çilekler ve özel fındıklı kek ile hazırlanan ‘Zıpzıp Tavşan’ı minik pasta tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Dondurmanın ferahlatıcı etkisi pastayla buluşuyor

Sıcak yaz günlerinin olmazsa olmazı dondurma, Özsüt pastaları ile bir arada sunuluyor. Çikolatalı kek katları arasında sade dondurma ve bitter çikolatanın eşsiz uyumu ile hazırlanan ‘Bitter Bisküvili’ pasta, dondurmanın ferahlatıcı etkisiyle buluşuyor. Kaymaklı dondurma sevenler için ise ‘Antep Fıstıklı&Kaymaklı’; sade genoise kek, kaymaklı dondurma ve Antep Fıstıklı parfenin enfes birlikteliğiyle sunuluyor.

Yaz menüsü ekler ile tatlandı…

Türkiye’nin Pastacısı Özsüt, mevsiminde meyvelerden oluşan yaz menüsünde klasik lezzet ekleri farklı alternatifler ile sunuyor. Özel ekler keki arasında, kahve ile zenginleştirilmiş özel krema sosu ile hazırlanıp çikolata dekoruyla sunulan ‘White Mochalı Ekler’, ekler sevenlere enfes bir lezzet sunuyor. Frambuaz ile lezzetlendirilen özel sosu ile ‘Frambuazlı Ekler’ ve Özsüt kreması ile hazırlanan ve özel Özsüt fildişi çikolatasıyla sunulan ‘Fildişi Çikolatalı Ekler’ tatlıseverler için ekler lezzetine alternatif oluyor.

OKU ➤  RAMAZAN'DA CEVİZ SİNİRE BİREBİR

 

Tavsiye

Vişneli Turta

Vişneli Turta

Vişneli TurtaPuan ver Vişneli Turta (6 Kişilik)   Malzemeler: 3 adet yumurta 1 su bardağı …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir