Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Orman Meyveli ve Labneli Krep

by Yemek Zevki Editör
02 Ekim 2015
in Hamur İşi Tarifleri
468 25
0
Orman Meyveli ve Labneli Krep
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

orman-meyveli-labneli-kek

Orman Meyveli ve Labneli Krep

Orman Meyveli ve Labneli Krep için Malzemeler:
Hamuru İçin:
1 su bardağı un
Yarım su bardağı su
Yarım su bardağı süt
1 tutam tuz
1 tutam toz şeker
Yağlamak İçin:
1 çorba kaşığı tereyağı
Arası İçin:
1 küçük kase orman meyvesi karışımı
1 kahve fincanı labne peyniri
1-2 tatlı kaşığı reçel (tercihen orman
meyvelerinden)

Orman Meyveli ve Labneli Krep Hazırlanışı:
Krep için; Tüm malzemeyi bir kapta karıştırın. Küçük bir tavayı yarım çay kaşığı kadar tereyağı ile yağlayın. Tava
ısınınca yarım kahve fincanı kadar krem hamurundan çok ince tabaka olacak şekilde dökün. Üzeri göz göz olunca diğer tarafını çevirin ve aynı şekilde kızartın. Pişen krebi kağıt iki havlu üzerine alın. Kalan malzemeyi de aynı şekilde hazırlayın. Birkaç adet pişen krep hamurunu servis tabağına aktarmak için alın. Aralarına labne sürün, orman meyvesi ve çok az reçelinden sürün. Kat kat yerleştirip mini bir pasta elde edin. İsteğe göre süt ile birlikte servis yapın.

Tags: kreplabnelabneli krepmeyveliOrman MeyveliOrman Meyveli ve Labneli KrepOrman Meyveli ve Labneli Krep HazırlanışıOrman Meyveli ve Labneli Krep MalzemeleriOrman Meyveli ve Labneli Krep Nasıl Yapılır
Previous Post

Fırında Domates Çorbası

Next Post

Geleneksel Turşu Yapımı Kemal Kükrer’den Sorulur.

Yemek Zevki Editör

Next Post
Geleneksel Turşu Yapımı Kemal Kükrer’den Sorulur.

Geleneksel Turşu Yapımı Kemal Kükrer'den Sorulur.

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki