Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler

Muz Yaprağında Levrek

by Yemek Zevki Editör
23 Şubat 2015
in Tarifler
473 20
0
Muz Yaprağında Levrek
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

56

Muz Yaprağında Levrek Malzemeler:

> 4-5 adet muz yaprağı (yoksa pazı)

> 1 adet derisiz levrek fileto

> 1 adet orta boy soğan

> 5-6 dal taze kekik

> 4-5 diş sarımsak

> Tuz-karabiber

> 1 adet havuç

> 1 adet kapya biber

> 1 adet sarı Kaliforniya biberi

> Zeytinyağı

Hazırlanışı:

Bir gün önceden ince derin bir kabın içinde levrek filetoyu zeytinyağı, tuz, sarımsak ve taze kekiğin bir kısmını marine edin. Muz yapraklarını 5 dakika sıcak suda bekletin. Ayrı bir tavaya zeytinyağı ekleyerek tüm sebzeleri diri kalacak şekilde 2-3 dakika soteleyin. Yumuşayan muz yaprağına sebze sotelerin bir kısmını, marine edilmiş levreği ve en son kalan sebzeleri ekleyerek bohça şeklide sarın. 150 derece önceden ısıtılmış fırında ortalama 15 dakika pişirin ve servis edin.

Şefin Notu: Muz yaprağını Antalya’dan getirtip derin dondurucuda saklayabilirsiniz

Tags: Muz Yaprağında LevrekMuz Yaprağında Levrek HazırlanısıMuz Yaprağında Levrek MalzemelerMuz Yaprağında Levrek Tarifi
Previous Post

Müsli Yoğurt Caffè Nero’da Sizi Bekliyor

Next Post

Çikolatalı Marshmallow ve Meyve Şişleri

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çikolatalı Marshmallow ve Meyve Şişleri

Çikolatalı Marshmallow ve Meyve Şişleri

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki