Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Çikolatalı Marshmallow ve Meyve Şişleri

by Yemek Zevki Editör
03 Temmuz 2015
in Tatlı Tarifleri
463 30
0
Çikolatalı Marshmallow ve Meyve Şişleri
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

57

Çikolatalı Marshmallow ve Meyve Şişleri Malzemeler:

> 1 paket marshmallow

> 1 adet ananas

> 150 gram çilek

> 1 paket altın çilek

> 1 paket Frenk üzümü

> 1 paket karadut

> 100 gram bitter eritme çikolata

> 100 gram fındık kreması

> 100 gram margarin

> 100 gram beyaz çikolata

> 1 paket sade jöle

Hazırlanışı:

Önce kısık ateşte çikolata, fındık kreması ve margarini hızlıca karıştırarak akıcı bir sos elde edin. Ananası bütün haliyle çalışma tezgahına alın, dış yüzeyini fırça yardımıyla jöleleyin. Kürdan ve bambu şişler yardımıyla meyveleri akıcı çikolata sosa batırın. Ardından 1 parça strafor parçasına batırarak üzerindeki sosun donmasını sağlayın, dikkatli bir şekilde ortalama 1 saat buzdolabında bekletin ve daha sonra ananasa dilediğiniz şekilde şişleyin

Tags: Çikolatalı Marshmallow ve Meyve ŞişleriÇikolatalı Marshmallow ve Meyve Şişleri HazırlanısıÇikolatalı Marshmallow ve Meyve Şişleri MalzemelerÇikolatalı Marshmallow ve Meyve Şişleri Tarifi
Previous Post

Muz Yaprağında Levrek

Next Post

Kırmızı Biber Köftesi

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kırmızı Biber Köftesi

Kırmızı Biber Köftesi

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki