Ana Sayfa » Tarifler » Sebze Yemekleri » Morel Soslu Sebzeli ve Rokfor Peynirli Barbunya

Morel Soslu Sebzeli ve Rokfor Peynirli Barbunya

49

Morel Soslu Sebzeli ve Rokfor Peynirli Barbunya Malzemeler:

> 150 gram barbunya > 10 gram havuç

> 10 gram kırmızı, sarı biber

> 10 gram rokfor peyniri > 50 gram tereyağı

> 20 gram sıvı yağ > Akdeniz yeşilliği

> 1 adet soğan > 10 gram morel mantarı

> 30 gram krema > Sarımsak > Çeri domates

> Roka > 10 gram enginar

> Ceviz, limon, tuz

Morel Soslu Sebzeli ve Rokfor Peynirli Barbunya Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küp şeklinde doğrayarak az yağda soteleyin. Barbunyaların kılçığını çıkararak içine sotelediğiniz sebzeleri ve rokfor peynirini doldurun. Tavaya sıvı yağ ve tereyağı koyarak balıkları kısık ateşte pişirin. Daha sonra 180 dereceye ayarlı fırında 4 dakika süreyle pişirin. Sos için; İnce doğranmış soğan ve sarımsağı tavada soteleyin. Doğradığınız morel mantarlarını ilave ederek 3 dakika daha soteleyin. Ardından kremayı ilave ederek sosu hazırlayın.

OKU ➤  Dondurmalı Pirinç Tatlısı

Tavsiye

Dondurmalı Pirinç Tatlısı

Barbunyalı Kapuska 1 adet küçük lahana 1 su bardağı barbunya 100 gram kıyma 1 adet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir