Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Sebze Yemekleri

Morel Soslu Sebzeli ve Rokfor Peynirli Barbunya

by Yemek Zevki Editör
28 Kasım 2014
in Sebze Yemekleri
458 35
0
Morel Soslu Sebzeli ve Rokfor Peynirli Barbunya
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

49

Morel Soslu Sebzeli ve Rokfor Peynirli Barbunya Malzemeler:

> 150 gram barbunya > 10 gram havuç

> 10 gram kırmızı, sarı biber

> 10 gram rokfor peyniri > 50 gram tereyağı

> 20 gram sıvı yağ > Akdeniz yeşilliği

> 1 adet soğan > 10 gram morel mantarı

> 30 gram krema > Sarımsak > Çeri domates

> Roka > 10 gram enginar

> Ceviz, limon, tuz

Morel Soslu Sebzeli ve Rokfor Peynirli Barbunya Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küp şeklinde doğrayarak az yağda soteleyin. Barbunyaların kılçığını çıkararak içine sotelediğiniz sebzeleri ve rokfor peynirini doldurun. Tavaya sıvı yağ ve tereyağı koyarak balıkları kısık ateşte pişirin. Daha sonra 180 dereceye ayarlı fırında 4 dakika süreyle pişirin. Sos için; İnce doğranmış soğan ve sarımsağı tavada soteleyin. Doğradığınız morel mantarlarını ilave ederek 3 dakika daha soteleyin. Ardından kremayı ilave ederek sosu hazırlayın.

Tags: barbunyaBarbunya TarifiMorel Soslu Sebzeli ve Rokfor Peynirli BarbunyaMorel Soslu Sebzeli ve Rokfor Peynirli Barbunya Tarifi
Previous Post

Lezzetin Ustası Pakmaya Annelerimizin Muhallebisini Sofralarımıza Getiriyor

Next Post

Elmalı Yağsız Kek

Yemek Zevki Editör

Next Post
Elmalı Yağsız Kek

Elmalı Yağsız Kek

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki