Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Tatlı Tarifleri

Mini Bezeler

by Yemek Zevki Editör
09 Mayıs 2017
in Tatlı Tarifleri
483 10
0
Mini Bezeler
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Mini Bezeler

Havaların ısınmasıyla birlikte misafirlerinizi açık havada ya da balkonda ağırlama vakti geldi. Çayın veya kahvenin yanına yakışacak bu tatlı lezzetleri bahar ve yaz menüsüne ekleyebilirsiniz. 

Mini Bezeler

(2 Tepsi İçin)

 

Malzemeler:

4 adet yumurtanın akı

150 gram pudra şekeri

1 yemek kaşığı mısır nişastası

2 tatlı kaşığı elma sirkesi

1 damla pembe gıda boyası (isteğe bağlı)

mini bezeler

Hazırlanışı:

Yumurta aklarını mutfak robotuna aktarın. Şekeri ekleyin. Yüksek devirde bembeyaz köpük köpük olana dek yaklaşık 10 dakika boyunca çırpın.

Mısır ununu, 1 damla pembe gıda boyasını ve elma sirkesini ilave edin. Spatula ile köpüğünü kaybetmeden yavaşça karıştırın.

Karışımı uçlu bir sıkma torbasına aktarın. Yağlı kağıdın üzerine gazoz kapağı kadar büyüklükte aralıklı olarak sıkın.

120 dereceye ayarlı fırında 1 saat boyunca pişirin. Fırından alıp oda ısısında soğumaya bırakın.

Tags: Abagannuş TarifiAcı Biberli Pide HazırlanışıTariflerTatlılar
Previous Post

Tatlı Sürprizler

Next Post

Kim korkar bezelyeden!

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kim korkar bezelyeden!

Kim korkar bezelyeden!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki