Mihver Et & Kebap’ta Ramazan hazırlıkları ‘tamam’…
Bu seneki Ramazan menüsünde, odun ateşinde pişen “yaprak döner”inden, kendine has “dana lokum” ve eşsiz “zırh kebabı”na kadar geniş yelpazede verecek olan Mihver Et & Kebap, misafirlerini en güzel şekilde ağırlamayı hedefliyor…
İstanbul Bayrampaşa’da, yeşilliklerle dolu Türkiye’nin en büyük doğal parkı içinde yer alan Mihver Et & Kebap, doğayla baş başa göl manzaralı ferah konumuyla misafirlerini ağırlıyor. “Etin Lezzet Durağı” sloganıyla yola çıkan, Osmanlı’dan günümüze geleneksel lezzetlerin örneklerini sunan Mihver Et & Kebap; et çeşitlerinden kebaplara, yöresel yemeklerden ızgaralara, ve kendine has spesiyalleriyle geniş bir yelpazede konuklarına 550 kişilik kapasitesi ile hizmet ediyor.
ET SEVERLER İÇİN GENİŞ MENÜ SEÇENEĞİ
Bu seneki Ramazan menüsünde, odun ateşinde pişen yaprak dönerinden, kendine has dana lokum ve eşsiz zırh kebabına kadar geniş yelpazede servis verecek olan Mihver Et & Kebap, misafirlerini en güzel şekilde ağırlamayı hedefliyor. Ayrıca her Cumartesi – Pazar 151 çeşit özenle hazırlanmış kahvaltı menüsüyle brunch keyfini göl manzaralı terasında sunuyor.
Odun ateşinde pişen ve tandır ekmeğiyle servis edilen döneri oldukça rağbet görüyor. Tabi bunlara birde sırrını kimseye vermedikleri meşhur “Trileçe” tatlısını da eklemek lazım. Aslen bir balkan tatlısı olan “Trileçe”, Mihverde konukların beğenisine sunulmuş ve ilk günden beri rağbet gören bir tatlı haline gelmiş, mekanla bütünleşmiş adeta…
NARGİLE KEYFİNİZ DE MİHVER’DEN…
Konuklarının her türlü ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmete açılan Mihver Et & Kebap’ta; 8 kişilik VIP salon, 22 kişilik toplantı salonu, projeksiyon ve ses sistemi, çocuk oyun odası, bay-bayan mescitler, 350 araçlık otopark bulunuyor. Ayrıca 350 kişilik dünya mutfağını barındıran Cafe & Nargile salonunu misafirlerinin beğenisine sunuyor.
Ayrıntılı Bilgi İçin:
www.mihver.com.tr
Facebok: facebook.com/mihveretkebap
Tel: 0212 640 2 800
Mobil Tel: 0530 516 06 35