Ana Sayfa » Dünya Mutfağı » Mangal Salatası

Mangal Salatası

Mangal Salatası
(4 Kişilik)

mangal-salatasi

Malzemeler:
2 adet patlıcan
4 adet domates
4 adet sivri biber
3 diş sarımsak
2 adet kuru soğan
Tuz
Zeytinyağı

Mangal Salatası Hazırlanışı:

Patlıcanları közleyip kabuklarını soyun. İnce doğradığınız soğanı zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. ince doğradığınız sarımsakları ilave edin. Kabuklarını soyup küçük doğradığınız domates ve doğranmış biberleri ilave edip tavada pişirin. Son olarak közleyip çatalla ezdiğiniz patlıcanları ve tuzu ilave edip 2 dakika daha pişirin. Soğuyunca servis edin.

OKU ➤  RAMAZAN’DA KOLESTEROL SEVİYESİNİ DENGELEYEN 10 BESİN

Tavsiye

Hardal Tohumlu Pirinç Salatası

Prodüksiyon: İnci Bak – Fotoğraf: Hande Göksan (4 Kişilik) Malzemeler: 4 kahve fincanı pirinç (Tercihen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.