Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Manda Kaymaklı Bonfile Sarması

Manda Kaymaklı Bonfile Sarması

Puan ver

1499

Malzemeler

400 gram bonfile

30 gram dana jambon

30 gram pilliç jambon

30 gram hindi füme

Sosu İçin:

Manda kaymağı

Kişniş

Biberiye

Kaypa biber

Hazırlanışı

Bonfileyi et döveceği yardımıyla düz bir tezgahta inceltin. Arasına diğer et ürünlerini koyup folyoyla sarın. Dolabın derin dondurucu bölümünde 5 dakika dinlendirin. Teflon tavada pişirip servis edin.

OKU ➤  Domates Soslu Kuzu Tandır

Tavsiye

Ev Yapımı Peynir

Ev Yapımı Peynir

Puan ver Ev Yapımı Peynir (4 Parça Peynir İçin) Malzemeler: 1 litre günlük süt 2 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz