Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Manda Kaymaklı Bonfile Sarması

Manda Kaymaklı Bonfile Sarması

1499

Malzemeler

400 gram bonfile

30 gram dana jambon

30 gram pilliç jambon

30 gram hindi füme

Sosu İçin:

Manda kaymağı

Kişniş

Biberiye

Kaypa biber

Hazırlanışı

Bonfileyi et döveceği yardımıyla düz bir tezgahta inceltin. Arasına diğer et ürünlerini koyup folyoyla sarın. Dolabın derin dondurucu bölümünde 5 dakika dinlendirin. Teflon tavada pişirip servis edin.

OKU ➤  SÜGAV Yemekte Denge Projesini En İyi Uygulayan 10 Öğretmen Ödülün Sahibi Oldu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir