Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Et Yemekleri

Magret de Canard

by Yemek Zevki Editör
18 Şubat 2016
in Et Yemekleri
478 15
0
Magret de Canard
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

magret-de-canard

Magret de Canard Tarifi

Magret de Canard İçin Malzemeler:
1 adet ördek göğüs eti, temizlenmiş
1 adet patates
100 gram kirmizi lahana
100 gram tereyağı
1,5 çay kaşığı tuz

Magret de Canard Hazırlanışı:
Tereyağının yarısını eritin. Patatesi soyup çok ince dilimledikten sonra dikdörtgen bir kaba üst üste olacak şekilde incecik dizin. Patates dilimlerinin her katına tuz ve eritilip ılınmış tereyağı gezdirin. 175 dereceye ayarlı fırında, 45 dakika pişirin. Kırmızı lahanayı incecik doğrayın. Tavada sürekli karıştırarak soteleyin. En son 1 çorba kaşığı kadar tereyağını ekleyerek tamamlayın. İsteğe göre tuz ve taze çekilmiş karabiber ekleyerek lezzetlendirebilirsiniz. Temizlenmiş ördek etini porsiyonlara ayırın. Tavayı iyice kızdırıp etin sadece deri kısmı çıtır çıtır olana dek kızartın. Etin diğer tarafını çevirip ocaktan alın. Üzerini kapatıp, tavanın sıcaklığında dinlendirmeye bırakın.

Tags: Magret de CanardMagret de Canard HazırlanışıMagret de Canard İçin MalzemelerMagret de Canard Nasıl YapılırMagret de Canard Tarifi
Previous Post

Ton ve Kılıç Carpaccio

Next Post

Kıymalı Pazı Sarması

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kıymalı Pazı Sarması

Kıymalı Pazı Sarması

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki