Ana Sayfa » Tarifler » Tatlı Tarifleri » Lorlu ve Kerevizli Domates Çorbası

Lorlu ve Kerevizli Domates Çorbası

Prodüksiyon: İnci Bak – Fotoğraf: Hande Göksan

1 Kişilik

Malzemeler:

1 porsiyon domates çorbası (buzluktan çıkardığınız)

1 yemek kaşığı zeytinyağı

Ufalanmış lor peyniri (veya rendelenmiş mozzarella peyniri de olur)

1 dal kereviz yaprağı, ince kıyılmış (veya taze kişniş de olur)

Hazırlanışı:

Buzluktan çıkardığınız domates çorbasını oda ısısında çözülme için bekleyin. Daha sonra küçük bir tencereye alın. Zeytinyağını ekleyin. Birkaç taşım kaynayınca ocaktan alın. Kıyılmış kereviz yaprağı ve ufalanmış lor peyniri ile birlikte servis yapın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir