Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Balık Yemekleri

Levrek Marin

by Yemek Zevki Editör
08 Nisan 2016
in Balık Yemekleri
483 10
0
Levrek Marin
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

levrek-marin

Levrek Marin Tarifi

Levrek Marin İçin Malzemeler:
600 gramlık levrekten 10 adet levrek fileto
100 gram zeytinyağı
150 gram ay çiçek yağı
2 adet limonun suyu
50 gram elma sirkesi
50 gram su
50 gram sirke
10 gram sarımsak
1 çorba kaşığı kuş üzümü
150 gram kırmızı soğan
1 çay kaşığı tuz (maldon)
Yarım çay kaşığı karabiber

Levrek Marin Hazırlanışı:
Levrek filetoların derisini ve kılçıklarını ayıklayıp 5 eşit parçaya kesin. Soğanları piyazlık, sarımsakları ise ezerek
ince doğrayın. 50 gram ay çiçek yağında soğan ve sarımsağı terletin. Levrek hariç diğer tüm malzemeyi ekleyip
kaynama noktasına getirin. Altını kısıp 10 dakika süreyle pişirmeye devam edin. 10 dakika sonra sıvı hala sıcakken
levreklerin üzerine dökün, nazikçe karıştırıp soğumaya bırakın. Servis ederken; haşlanmış deniz börülcesi, fesleğen, dereotu yaprakları ve doğranmış kuru domatesle süsleyin.

#LevrekMarin #LevrekMarinTarifi #LevrekMarinİçinMalzemeler #LevrekMarinHazırlanışı #LevrekMarinNasılYapılır #levrek

Tags: levrekLevrekMarinLevrekMarinHazırlanışıLevrekMarinİçinMalzemelerLevrekMarinNasılYapılırLevrekMarinTarifi
Previous Post

Tahinli Lahana Sarma

Next Post

Ciğer Tava

Yemek Zevki Editör

Next Post
Ciğer Tava

Ciğer Tava

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki