Ana Sayfa » Tarifler » Balık Yemekleri » Levrek Dolması
Levrek Dolması

Levrek Dolması

Levrek Dolması

Malzemeler

4 adet levrek

100 gram hamsi

100 gram mantar

1 adet kuru soğan

2 diş sarımsak

1 çay bardağı sıvı yağ

1 adet limon

1 adet roka

Levrek Dolması Tarifi:

Ayıklanmış ve temizlenmiş levrekleri ızgarada pişirin. Ayrı bir tavada hamsi, mantar, kuru soğan ve sarımsakları soteleyin. Bu karışıma pişmeye yakın 5 cl. balsamik sirkesi ilave edin. Izgarada pişmiş olan levreklerin arasına sote ettiğiniz malzemeyi eşit bir şekilde doldurun. Limon ve roka eşliğinde servise sunun.

OKU ➤  Denizin dinginliği dantelin zarafetiyle buluştu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir