Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Patatesli Ayçiçeği Ezmesi
Patatesli Ayçiçeği Ezmesi

Patatesli Ayçiçeği Ezmesi

Patatesli Ayçiçeği Ezmesi
Puan ver
Patatesli Ayçiçeği Ezmesi

Malzemesi:

2 kilo patates

250 gram ıspanak

1 çorba kaşığı tereyağı

1 çorba kaşığı çörekotu

1 çay kaşığı süt

1 tatlı kaşığı tuz

Patatesli Ayçiçeği Ezmesi Tarifi:

Patatesleri haşlayın. Ezerek püre haline getirin. Süt, tereyağı ve tuz ilave ederek koyulaşana kadar ağır ateşte karıştırın. Kalıplara pürenin ¾’ünü dökün. Ispanakları yıkayın. Ocakta bir taşım kaynatıp robotta çekin. Kalıba döktüğünüz patates püresinin üzerine ilave edin. Soğumaya bırakın. Servis tabağına ters çevrin. Ortasına çörekotu serperek ayçiçeği görünümü verin.

OKU ➤  Türkiye’nin İlk ve Tek Ambalajlı Katkısız Ekmeğini Doygun Üretti

Tavsiye

Mini Kruvasan

Çay saatinizi renklendirecek tarifler

Çay saatinizi renklendirecek tariflerPuan ver Çay saatinizi renklendirecek tarifler Polat Renaissance Hotel Yeşilköy’ün Pasta Şefi …

Bir Yorum

  1. cok onlrceei lezzetini cok iyi bulup, fiyat elestirisi yaptiginiz, marti balikevi (benim evime yakin ) ayni yediklerinizle 30-40 TL daha az hesap verebileceginiz bir yer. dikkate almalisiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz