Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Kuzu Pirzola

Kuzu Pirzola

Malzemeler:

150 gram Bonfilet Kuzu Pirzola

1 yemek kaşığı sıvı yağ

Tuz

 

Hazırlanışı:

Kuzu pirzolaları önceden ısıttığınız tavaya bir yemek kaşığı sıvı yağ ekleyerek kızartın. Damak tadınıza göre tuz ilave edin. Tavanın kapağı açık bir şekilde pirzolaları ara ara çevirerek 15 dakika kızartın. Patates püresi eşliğinde servis edebilirsiniz.

 

 

 

Tavsiye

Akdeniz Usulü Pirinç Salatası

Fotoğraf: Şevket Kızıldağ (4 Kişilik) Malzemeler:  1,5 su bardağı Amerikan pirinci 2 çorba kaşığı limon …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.