Ana Sayfa » Tarifler » Et Yemekleri » Dana Antrikot

Dana Antrikot

Puan ver

Malzemeler:

180 gram Bonfilet Dana Antrikot

Yarım çay bardağı sıvı yağ

Tuz, karabiber

 

Hazırlanışı:

Dana antrikotunuzun her iki tarafına elinizle ya da fırça yardımıyla sıvı yağ sürün. Ardından tuz ve karabiberle iyice ovun. Bir kabın içerisine alın. Bu sırada teflon tavanızı ocağınızın üzerine alarak ısıtın. Etinizi tavanın içerisine koyun. Her iki tarafını yüksek ateşte iyice pişirdiğiniz antrikot pembeleşmeye başladığında altını kısarak pişirmeye devam edin. Yaklaşık 20 dakika pişirdiğiniz dana antrikotu isteğe bağlı olarak sebze garnitürleri ve pilav ile servis edebilirsiniz.

Tavsiye

Nestlé Türkiye’ye yeni CEO

Nestlé Türkiye’ye yeni CEO1 (20%) 1 Oy 2015 yılından bu yana Nestlé Ukrayna ve Moldova …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz