Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Et Yemekleri

Kuzu Etli Shorba

by Yemek Zevki Editör
17 Ekim 2013
in Et Yemekleri
478 15
0
Kuzu Etli Shorba
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

0182Malzemeler:
• 700 gram kuzu eti
• 2 adet büyük boy soğan
• 2 çorba kaşığı margarin
• 1 adet çubuk tarçın
• 500 gram yoğurt
• 5-6 dal dereotu
• 1 dal kereviz sapı

Hazırlanışı:
Soğanları soyup kıyın. 1 çorba kaşığı margarini tencerede eritip soğanı iyice eriyene dek pişirin. Eti ilave edin. Suyunu çekene dek sürekli karıştırarak kavurun. Kalan 1 çorba kaşığı margarini ekleyin. Birkaç dakika daha kavurun. Tarçın çubuğunu ve 1 çay bardağı sıcak suyu ekleyin. Ateşi kısıp 20 dakika pişirin. Suyu azalırsa arada bir kontrol ederek sıcak su ekleyebilirsiniz. Ayrı bir yerde yoğurdu iyice çırpın. Kıyılmış kereviz sapını ve irice doğranmış dereotunu ilave ederek karıştırın. En son 1 kahve fincanı kadar sıcak su ilave ederek karışımı ılıştırın. Yoğurtlu karışımı Emsan Duracast Tencereye azar azar ilave ederek hızlıca çırpın. Birkaç dakika sonra ocaktan alın. Tuzunu ve kimyonu ekleyip tatlandırın. İçindeki tarçın çubuğunu çıkartın. Sıcak servis yapın.

Tags: Et Yemekleri
Previous Post

Havuç Turşusu

Next Post

Asma Yapraklı ve Narlı Hamsi Kızartma

Yemek Zevki Editör

Next Post
Asma Yapraklı ve Narlı Hamsi Kızartma

Asma Yapraklı ve Narlı Hamsi Kızartma

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki