Ana Sayfa » Tarifler » Havuç Turşusu

Havuç Turşusu

Havuç Turşusu
Puan ver

havuc_tursusuMalzemeler:

1,5 kilo büyük boy havuç

2,5 çorba kaşığı turşuluk tuz

5 diş sarımsak

3-4 dal taze kişniş yaprağı

Hazırlanışı:

Havuçların kabuğunu kazıyıp verev şeklinde dilimleyin. Sarımsakları soyun.
Turşuyu hazırlayacağınız kavanozu dolduracak kadar suda tuzu eritin.
Dilimlenmiş havuçları sterilize edilmiş kavanoza yerleştirin.
Aralarına kişniş yaprakları ile sarımsakları yerleştirin.
Tuzlu suyu kavanoza aktarın.
Kapağını sıkıca kapatıp serin bir yerde muhafaza edin.

OKU ➤  İçi sağlıklı, dışı dayanıklı; Cem Orkide Serisi

Tavsiye

Mini Kruvasan

Çay saatinizi renklendirecek tarifler

Çay saatinizi renklendirecek tariflerPuan ver Çay saatinizi renklendirecek tarifler Polat Renaissance Hotel Yeşilköy’ün Pasta Şefi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz