Ana Sayfa » Tarifler » Küşleme

Küşleme

4

Küşleme Malzemeler:
> 4 adet kuzu bonfile (Kuzunun sırt kısmından fileto olarak hazırlanmış)
Sos için:
> 1 adet kapya biber
> 1 adet domates
> 1 tatlı kaşığı pul biber
> 1 tatlı kaşığı kekik
> 1 yemek kaşığı yoğurt
> 1 yemek kaşığı
zeytinyağı
> Tuz

Küşleme Hazırlanışı:

Sosu için; Mutfak robotunda kabuğu soyulup çekirdekleri temizlenmiş domatesi ve biberi iyice karıştırın. Karışımı bir kaba alıp zeytinyağını, kekiği, yoğurdu, tuzu ve pul biberi ilave edin. Eti, hazırladığınız bu sosun içinde 1 saat kadar dinlendirin. Marine ettiğiniz eti ızgarada pişirin. Közlenmiş domates, biber, patlıcan ve bolca maydanoz ile servise hazır edin.

OKU ➤  Küşleme

Tavsiye

Küşleme

Küşleme Malzemeler: • 1 kilo küşleme • 1 su bardağı sızma zeytinyağı • 1 çay bardağı …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir