Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Balık Yemekleri

Kuşkonmazlı Somon Fileto

by Yemek Zevki Editör
28 Ekim 2015
in Balık Yemekleri
473 20
0
Kuşkonmazlı Somon Fileto
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kuskonmazli-somon-fileto

Kuşkonmazlı Somon Fileto

Kuşkonmazlı Somon Fileto için Malzemeler:
80 gram somon fileto
40 gram tütsülenmiş
Himalaya tuzu
1 adet nektarin
1 adet kuşkonmaz
2 adet portakalın suyu
1 çorba kaşığı toz şeker
1 tatlı kaşığı nişasta
Tuz, karabiber, beyaz biber
Zeytinyağı

Kuşkonmazlı Somon Fileto Hazırlanışı:
Somon filetosunu tütsülenmiş Himalaya tuzu ile kaplayın. Kapağını kapatıp buzdolabına aktarın, birkaç saat dinlendirin. Kuşkonmazı temizleyip haşlayın. Somonu dinlendirdikten sonra akan suyun altında yıkayın ve iyice kurulayın. Portakalın suyunu, şekeri ve nişastayı sos tenceresine alın. Orta ateşte, yoğun bir kıvam elde edene kadar, yani jöle kıvamı alana dek pişirin. Ocaktan alın. Füme somonu servis tabağına yerleştirin. Üzerine incecik dilimlenmiş şeftalileri yerleştirin. Kuşkonmazla birlikte servis yapın.

Tags: kuşkonmazKuşkonmazlı Somon FiletoKuşkonmazlı Somon Fileto HazırlanışıKuşkonmazlı Somon Fileto MalzemeleriKuşkonmazlı Somon Fileto Nasıl YapılırKuşkonmazlı Somon Fileto Tarifisomon
Previous Post

Poşe Erikli Hamsi Salsa

Next Post

Dünyanın En İyi 20 Zeytinyağından Biri Aydın’da Üretiliyor

Yemek Zevki Editör

Next Post
Dünyanın En İyi 20 Zeytinyağından Biri Aydın’da Üretiliyor

Dünyanın En İyi 20 Zeytinyağından Biri Aydın’da Üretiliyor

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki