Ana Sayfa » Tarifler » Çorba Tarifleri » Kuşkonmaz Çorbası

Kuşkonmaz Çorbası

Puan ver

Malzemeler:
• 10 adet taze kuşkonmaz
• 30 gram margarin
• 2 yemek kaşığı un
• 4 su bardağı su
• 1 su bardağı süt
• 4 su bardağı su
• 1 adet sebze bulyon

Kuşkonmaz Çorbası Tarifi:
Kuşkonmazları temizleyip kaynar suda 15 dakika haşlayın. Süzüp sütle birlikte blenderde ezin. Margarini eritip unu kavurun. Azar azar kaynar su ilave ederek unun kokusu kaybolana dek kavurmaya devam edin. Kuşkonmaz püresini ve sebze bulyonu da ekleyin. Orta ateşte 5 dakika kadar pişirin. Ocaktan alın. Sıcak servis yapın.

OKU ➤  Özbek Marineli Kuzu Pirzola

Tavsiye

Mini Kruvasan

Çay saatinizi renklendirecek tarifler

Puan ver Çay saatinizi renklendirecek tarifler Polat Renaissance Hotel Yeşilköy’ün Pasta Şefi Ercan Yıldız, mutfakta …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz