Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Salata Tarifleri

Kuru Meyveli Yeşil Zengini Kinoa Salatası

by Yemek Zevki Editör
05 Ekim 2013
in Salata Tarifleri
458 35
0
Kuru Meyveli Yeşil Zengini Kinoa Salatası
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

domestik_yemek-zevki-agustoMalzemeler:

1 su bardağı haşlanmış kinoa

5 yaprak kıvırcık marul

Yarım demet roka

Yarım demet tere

10 yaprak nane

1 tutam dereotu

10 adet kuru kayısı

5 tane kuru incir

Yarım su bardağı çiğ fıstık

Yarım çay bardağı zeytinyağı

Yarım çay bardağı balsamic sirke

 

Hazırlanışı: 

Kinoanın acı tadını uzaklaştırmak için öncelikle sudan geçirin. Kaynar suda orta ateşte, yaklaşık 10 dakika haşlayın. Ocaktan alıp kapağını açmadan 5 dakika demlendirin.

Ayrı bir kapta tüm yeşillikleri ince ince doğrayın. Kuru meyveleri zar şeklinde doğrayın. Kinoaları süzüp bu karışımla harmanlayın.

Sosu için; Zeytinyağını ve sirkeyi iyice karıştırın. Salataya ekleyip tatlandırın.

Tags: salatalar
Previous Post

Kabak Dolmalı Taze Fasulye

Next Post

Cezerye

Yemek Zevki Editör

Next Post
Cezerye

Cezerye

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki