Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Kuru Domatesli & Ispanaklı Tortilla

by Yemek Zevki Editör
21 Ağustos 2015
in Pratik Yemekler
473 20
0
Kuru Domatesli & Ispanaklı Tortilla
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

tortillaKuru Domatesli & Ispanaklı Tortilla Malzemeler:

Hamur Malzemesi İçin:

1,5 su bardağı un

1 su bardağı mısır unu

5 çorba kaşığı sıvı yağ

1 su bardağı süt

1 tatlı kaşığı kabartma tozu

1 tatlı kaşığı toz şeker

Tuz

Harç İçin:

3 çorba kaşığı sıvı yağ

Yarım demet ıspanak

1 adet kuru soğan

6 adet kuru domates

Tuz, karabiber, kırmızı biber

1 su bardağı peynir – beyaz, lor veya kaşar

 Kuru Domatesli & Ispanaklı Tortilla Hazırlanışı:

Tüm hamur malzemelerini geniş bir kasede, sütü yavaş yavaş ekleyerek karıştırın. Elinizle hamura bastırdığınızda, hamur elastik ve parçalanmayacak şekilde olmalı. Hamurunuzun üzerini kapatarak 30 dakika dinlendirin. Hamuru kolay açabilmek için ceviz büyüklüğünde parçalar koparın ve streç film ya da poşetin arasına koyarak tabak büyüklüğünde ve bıçak sırtı kalınlığında açın. Yağsız teflon tavada her iki tarafını da pembeleşene kadar kızartın. Tortillaları ikişerli olarak ayırın. Aralarına harcı yayın ve üçgen şeklinde dilimleyerek sıcak olarak servis yapın.

Harç Hazırlanışı:

Sıvı yağda küp küp doğranmış soğanları kavurun. Doğranmış ıspanak ve kuru domatesleri ekleyip soteleyin. Sebzeler yumuşayınca baharatını ve peyniri ilave edin.

Tags: Kuru Domatesli & Ispanaklı TortillaKuru Domatesli & Ispanaklı Tortilla Tarifitortillatortilla malzemelertortilla tarifi
Previous Post

Hafif, Lezzetli Tatlar Cakes & Bakes’de

Next Post

Sarma Omlet

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sarma Omlet

Sarma Omlet

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki