Ana Sayfa » Tarifler » Kübban Kebap

Kübban Kebap

kubban-kebap

Kübban Kebap Tarifi

Kübban Kebap İçin Malzemeler:
500 gram iri çekilmiş kuzu kıyma
150 gram pastırma
150 gram kaşar peyniri
60 gram Antepfıstığı
Yarım yemek kaşığı pul biber
1 çay kaşığı tuz
300 gram dana küşleme

Kübban Kebap Hazırlanışı:
İri çekilmiş kuzu kıymanın içine; ufak doğranmış pastırma, kaşar peyniri, fıstık ve baharatları ilave edip yoğurun. Şişe sapladıktan sonra üzerini, ince/ uzun dilimlenmiş küşleme et ile ip şeklinde sarılıp odun ateşinde yanan ızgarada pişirin.

#KübbanKebap #kebap #kübban #güllüoğlu #KübbanKebapTarifi #KübbanKebapİçinMalzemeler #KübbanKebapHazırlanışı

OKU ➤  Tavuklu Billur Kebap

Tavsiye

soslu tencere kababı

Soslu Tencere Kebabı

Soslu Tencere Kebabı 1 kilo Kuşbaşı Kuzu Eti 1 demet Dereotu 1 kase Yoğurt 2 …

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir