Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Meze Tarifleri

Közlenmiş Mini Biberli Peynir Dolmaları

by Yemek Zevki Editör
19 Aralık 2016
in Meze Tarifleri, Tarifler
463 30
0
közlenmiş mini biberli peynir dolmaları
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Közlenmiş Mini Biberli Peynir Dolmaları

(6 Kişilik)

Közlenmiş Mini Biberli Peynir Dolmaları İçin Malzemeler:

12-15 adet mini kapya biber
1 yemek kaşığı zeytinyağı
50 gram tatlı lor peyniri
30 gram tulum peyniri
1 tatlı kaşığı susam

Közlenmiş Mini Biberli Peynir Dolmaları Hazırlanışı:

Kapya biberleri yağlı kağıdın üzerine yerleştirin. 200 dereceye ayarlı fırında iyice közleyin. Fırından alın, her birinin ortasından keserek cepler oluşturun. Cepleri doldurmak için peynirleri ve susamı karıştırın ve bu karışımı peynirlerin içine doldurun. Bütün peynirleri bu şekilde doldurduktan sonra üzerlerine zeytinyağı gezdirin.

Yapım ve Üretim: İnci BAK
Fotoğraflar: Hande GÖKSAN
Fotoğraf Asistanı: Murat ERDOĞAN

Tags: Közlenmiş Mini Biberli Peynir Dolmaları
Previous Post

Ananaslı Marshmallow Tarifi

Next Post

Karaköy’ün ‘en sevileni’ Tükkan olur..!

Yemek Zevki Editör

Next Post
karaköy

Karaköy’ün ‘en sevileni’ Tükkan olur..!

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki