Ana Sayfa » Haber Turu » Koska ’dan diyabet hastalarına helva

Koska ’dan diyabet hastalarına helva

Koska ’dan diyabet hastalarına helva
Puan ver


Koska, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlısı tahin helvasını, diyabet hastaları ve kilosuna özen gösterenler için, şeker kullanmadan doğal tatlandırıcı ile üretti.

Özel ambalaja sahip “Koska Şekersiz Fırında Helva” 10 dakikada fırında ısıtılarak hazır hale geliyor.

Geleneksel lezzetlerin modern yorumcusu Koska, Türk mutfağının vazgeçilmez tatlısı tahin helvasını, kilo kontrolüne yardımcı ve diyabet hastalarının tüketebileceği şekilde, şeker kullanmadan doğal tatlandırıcıyla üretti.

“Koska Şekersiz Fırında Helva”, Türk Diyabet Cemiyeti, Türk Diyabet ve Obezite Vakfı ve İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Fakültesi tarafından onaylanmıştır. İlk günkü tazeliğinde, ev rahatlığında özel ambalajı sayesinde 10 dakika içinde hazırlanabilen tahin helvası sofraların sıcak sürprizi olacak.

OKU ➤  Ayağınızda Cebinizde Bayram Etsin…

Tavsiye

Tuz Tüketiminde Aşırıya Dikkat

Tuz Tüketiminde Aşırıya Dikkat

Tuz Tüketiminde Aşırıya DikkatPuan ver TUZ TÜKETİMİNDE AŞIRIYA DİKKAT! YİYECEKLERİN KENDİ TUZU GÜNLÜK TÜKETİM İÇİN …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir