Ana Sayfa » Tarifler » Kokoreçli Yaprak Sarma

Kokoreçli Yaprak Sarma

kokoreçli-sarma

Kokoreçli Yaprak Sarma Malzemeler:

250 gram kokoreç

100 gram pirinç

2 adet kuru soğan

1 diş sarımsak

Köri Kekik  Tuz  Kimyon

Kırmızı toz biber

Salamura veya taze yaprak

Kokoreçli Yaprak Sarma Hazırlanışı:

250 gram kokoreci doğradıktan sonra bir tavada biraz pişirip, kimyon, köri, toz biber, tuz, ilave edin. Ardından kıyılmış soğanı, sarımsağı, pirinci katıp karıştırın. Karışımı yapraklara sarın. Sarmaları normal yaprak sarma gibi pişirip servis aşamasına geçin

OKU ➤  Etli Yaprak Sarma

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir