Yemek Zevki
Kurukahveci Mehmet Efendi
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Salata Tarifleri

Kızarmış Füme Tavuklu Salata

by Yemek Zevki Editör
17 Kasım 2015
in Salata Tarifleri
463 30
0
Kızarmış Füme Tavuklu Salata
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kizarmis-fume-tavuklu-salata

Kızarmış Füme Tavuklu Salata Tarifi

Kızarmış Füme Tavuklu Salata İçin Malzemeler:
10 gram mizuna
15 gram roka
100 gram marul
30 gram bolsalat
1 adet enginar (5 cm)
20 gram sarı çeri domates
20 gram kırmızı çeri domates
5 gram dereotu
20 gram siyah çeri domates
120 gram tavuk göğsü
80 gram közlenmiş biber
50 gram isli Çerkez peyniri
10 ml. zeytinyağı
15 gram limon
2 gram tuz
2 gram tane karabiber
50 gram un
1 adet yumurta
100 gram galeta unu

Kızarmış Füme Tavuklu Salata Hazırlanışı:
İnce ince açtığınız tavuk göğsünü tuzlayıp biberleyin. Üzerine közlenmiş kapya biber ve isli Çerkez peynirini koyup
sarın. Sırasıyla, un, yumurta ve galeta ununa bulayarak kızartın. Yeşillikler ve domatesleri bol su ile yıkayın.
Zeytinyağı ve limon ile soslayıp servis tabağına alın. Kızarmış olan tavuk rulosunu üç parçaya bölün ve salatanın
etrafına dizin. Çeri domates çeşitleri ve çiğ enginar rendesi ile servis edin.

Tags: Kızarmış Füme TavukluKızarmış Füme Tavuklu HazırlanışıKızarmış Füme Tavuklu İçin MalzemelerKızarmış Füme Tavuklu Nasıl YapılırKızarmış Füme Tavuklu SalataKızarmış Füme Tavuklu TarifiSalatatavuklu
Previous Post

Tagliatelle Bolonez

Next Post

Dana Kaburga

Yemek Zevki Editör

Next Post
Dana Kaburga

Dana Kaburga

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki