Ana Sayfa » Tarifler » Diyet Yemekleri » Kıyma Soslu Kepekli Erişte

Kıyma Soslu Kepekli Erişte

(4 kişilik)

Hazırlanma Süresi: 20 Dakika

Pişirme Süresi: 15 Dakika

Zorluk Derecesi: **

 

Malzemeler

2 su bardağı kepekli erişte

100 gram kıyma

1 adet soğan

2 adet domates

2 adet yeşil biber

2 yemek kaşığı zeytinyağı

Yeteri miktarda kekik ve reyhan

Karabiber, tuz

Kıyma Soslu Kepekli Erişte Tarifi:

Erişteyi kaynar tuzlu suda 7-8 dakika haşlayıp süzün. Soğanı domatesi ve yeşilbiberi ince kıyın. Zeytinyağında soğanı kavurup, kıymayı katın. Kavrulunca domates ve biberleri ekleyin. Suyunu çekip koyu kıvama gelince ateşten alıp, kekik, reyhan, tuz, karabiber ekleyip erişteyi servis tabağına alın. Sosu üzerinde gezdirip servis yapın.

Tavsiye

Puflu Kek

Fotoğraf: Hande GÖKSAN -Yapım: İnci BAK – Yapım Asistanı: Büşra GÖZÜAÇIK (9 Porsiyon İçin) Malzemeler: 2 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

error: İçerik izinsiz kopyalanamaz, başka mecralarda kullanılamaz 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu Gereği (Site Telif Hakları) Konusunda Yasal Uyarıyı inceleyebilirsiniz