Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Pratik Yemekler

Kişnişli ve Tulum Peynirli Yumurta

by Yemek Zevki Editör
21 Ocak 2017
in Pratik Yemekler
458 35
0
Kişnişli ve Tulum Peynirli Yumurta
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Kişnişli ve Tulum Peynirli Yumurta

(2 Kişilik)

Kişnişli ve Tulum Peynirli Yumurta İçin Malzemeler:

4 dilim tahıllı hamburger ekmeği
2 tatlı kaşığı zeytinyağı
1 diş sarımsak
5-6 dal maydanoz
1 tatlı kaşığı hazır fesleğen sos
1 dal taze kişniş
2 yemek kaşığı ufalanmış tulum peyniri
1 adet haşlanmış yumurta

Kişnişli ve Tulum Peynirli Yumurta Hazırlanışı:

Ekmek dilimlerinin üzerine havanda ezilmiş sarımsak ile zeytinyağını sürün. Izgarada kızartın.
Maydanozu, taze kişnişi iyice kıyın. Ufalanmış tulum peyniri ve fesleğen sosla harmanlayın. Ekmeklerin üzerine kişnişli karışımı serpin, haşlanmış yumurtaları da yerleştirip servis edin.

Yapım: İnci BAK

Fotoğraflar: Hande GÖKSAN

Tags: Kişnişli ve Tulum Peynirli Yumurta
Previous Post

Avokadolu ve Çeddar Peynirli Göz Yumurta

Next Post

Beslenmede 50 Yaş Üstüne Tavsiyeler

Yemek Zevki Editör

Next Post
Beslenmede 50 Yaş Üstüne Tavsiyeler

Beslenmede 50 Yaş Üstüne Tavsiyeler

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki