Ana Sayfa » Tarifler » Pratik Yemekler » Kırmızı Soğanlı ve Pastırmalı Baget

Kırmızı Soğanlı ve Pastırmalı Baget

kirmizi-soganli-baget

Kırmızı Soğanlı ve Pastırmalı Baget Tarifi

Kırmızı Soğanlı ve Pastırmalı Baget İçin Malzemeler:
Yarım baget ekmeği
1 adet büyük boy kırmızı soğan
1 tatlı kaşığı soya sosu
2 çorba kaşığı sıvı yağ
3-4 dilim pastırma
1 çorba kaşığı haşlanmış mısır
1 dal dereotu
100 gram rendelenmiş mozzarella peyniri

Kırmızı Soğanlı ve Pastırmalı Baget Hazırlanışı:
Soğanı ay şeklinde doğrayıp sıvı yağda iyice yumuşayıncaya kadar kavurun. Soya sosunu ve küçük küçük doğradığınız pastırmaları ekleyin. Birkaç dakika daha kavurup ocaktan alın. Kıyılmış dereotu, haşlanmış mısır
tanelerini ekleyip tatlandırın. Ekmeği boyuna ikiye kesin, üzerine rendelenmiş mozzarella peynirini serpin, üzerine de soğanlı-pastırmalı karışımı paylaştırın. 180 dereceye ayarlı fırında, peynirler eriyinceye kadar ısıtın. Sıcak sıcak servis yapın.

OKU ➤  Baget Pizza

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir