(1 Kişilik)
Fotoğraf: Murat ERDOĞAN – Yapım: İnci BAK
Malzemeler:
Yarım baget ekmeği
1 adet büyük boy kırmızı soğan
1 tatlı kaşığı soya sosu
2 çorba kaşığı sıvı yağ
3-4 dilim pastırma
1 çorba kaşığı haşlanmış mısır
1 dal dereotu
100 gram rendelenmiş mozzarella peyniri
Hazırlanışı:
Soğanı ay şeklinde doğrayıp sıvı yağda iyice yumuşayıncaya kadar kavurun. Soya sosunu ve küçük küçük doğradığınız pastırmaları ekleyin. Birkaç dakika daha kavurup ocaktan alın. Kıyılmış dereotu, haşlanmış mısır tanelerini ekleyip tatlandırın. Ekmeği boyuna ikiye kesin, üzerine rendelenmiş mozzarella peynirini serpin, üzerine de soğanlı-pastırmalı karışımı paylaştırın. 180 dereceye ayarlı fırında, peynirler eriyinceye kadar ısıtın. Sıcak sıcak servis yapın.
#KırmızıSoğanlıvePastırmalıBaget #baget #pratiktarifler #atıştırmalıklar €pratik #food #yummy