Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Bambum Bambum Bambum
Home Tarifler Pratik Yemekler

Kırmızı Soğanlı ve Pastırmalı Baget

by Yemek Zevki Editör
10 Kasım 2015
in Pratik Yemekler
488 5
0
Kırmızı Soğanlı ve Pastırmalı Baget
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kirmizi-soganli-baget

Kırmızı Soğanlı ve Pastırmalı Baget Tarifi

Kırmızı Soğanlı ve Pastırmalı Baget İçin Malzemeler:
Yarım baget ekmeği
1 adet büyük boy kırmızı soğan
1 tatlı kaşığı soya sosu
2 çorba kaşığı sıvı yağ
3-4 dilim pastırma
1 çorba kaşığı haşlanmış mısır
1 dal dereotu
100 gram rendelenmiş mozzarella peyniri

Kırmızı Soğanlı ve Pastırmalı Baget Hazırlanışı:
Soğanı ay şeklinde doğrayıp sıvı yağda iyice yumuşayıncaya kadar kavurun. Soya sosunu ve küçük küçük doğradığınız pastırmaları ekleyin. Birkaç dakika daha kavurup ocaktan alın. Kıyılmış dereotu, haşlanmış mısır
tanelerini ekleyip tatlandırın. Ekmeği boyuna ikiye kesin, üzerine rendelenmiş mozzarella peynirini serpin, üzerine de soğanlı-pastırmalı karışımı paylaştırın. 180 dereceye ayarlı fırında, peynirler eriyinceye kadar ısıtın. Sıcak sıcak servis yapın.

Tags: bagetkırmızı soğanlıKırmızı Soğanlı ve Pastırmalı BagetKırmızı Soğanlı ve Pastırmalı Baget HazırlanışıKırmızı Soğanlı ve Pastırmalı Baget İçin MalzemelerKırmızı Soğanlı ve Pastırmalı Baget Nasıl YapılırKırmızı Soğanlı ve Pastırmalı Baget Tarifipastırma
Previous Post

Baget Pizza

Next Post

Horchata

Yemek Zevki Editör

Next Post
Horchata

Horchata

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki