Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Tarifler Pratik Yemekler

Kimyonlu Taze Patates

by Yemek Zevki Editör
17 Mayıs 2015
in Pratik Yemekler
478 15
0
Kimyonlu Taze  Patates
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

kimyonlu-patates

Kimyonlu Taze Patates Malzemeler:

1 kilo taze patates

1 dal taze biberiye

1 tatlı kaşığı kimyon

1 çorba kaşığı zeytinyağı

1 çorba kaşığı tereyağı

1’er çay kaşığı kırmızı pul biber, toz biber

3-4 dal maydanoz

1 su bardağı tavuk suyu veya sıcak su

Kimyonlu Taze Patates Hazırlanışı: 

Taze patateslerin kabuğunu soymadan yıkayıp kurulayın. Patatesleri ikiye veya üçe kesin. Geniş bir tavayı ocağın üzerine alıp iyice ısıtın. Yağları ısıtmış olduğunuz tavanın içine aktarın. Yağlar yanmadan patatesleri ilave edin. Arada bir karıştırarak pişmeye bırakın. Patateslerin suyu azaldıkça azar azar su ilave ederek kızartmaya devam edin. En son baharatını ve irice doğranmış maydanozu ekleyin. Karıştırıp sıcak sıcak servis yapın.

Tags: Kimyonlu Taze PatatesKimyonlu Taze Patates HazırlanışıKimyonlu Taze Patates MalzemelerKimyonlu Taze Patates Tarifi
Previous Post

Lorlu Marul Sarması

Next Post

Türkiye Taze Sıkma %100 Meyve Suyu İle Tanışıyor: “Zumosol”

Yemek Zevki Editör

Next Post
Türkiye Taze Sıkma %100 Meyve Suyu İle Tanışıyor: “Zumosol”

Türkiye Taze Sıkma %100 Meyve Suyu İle Tanışıyor: “Zumosol”

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki