Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler Kurabiye Tarifleri

Kereviç – Antep Yöresi

by Yemek Zevki Editör
31 Mart 2017
in Kurabiye Tarifleri, Tarifler
473 20
0
Kereviç
740
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Kereviç – Antep Yöresi

Kereviç İçin Malzemeler:

3 adet yumurta
250 gram tereyağı
Yarım çay kaşığı kabartma tozu
1 kahve fincanı zeytinyağı
2 kahve fincanı pudra şekeri
1 paket vanilya
2 su bardağı un
İç Malzemesi:
1 su bardağı ceviz içi
1 tatlı kaşığı tarçın
Yarım su bardağı toz şeker
1 fincan kuş üzümü
1 paket vanilya
1 kahve fincanı toz Antep fıstığı
Üzeri için pudra şekeri

Kereviç

Kereviç Hazırlanışı:

Yumurta, tereyağı, kabartma tozu, zeytinyağı, pudra şekeri, vanilya ve un ile hamuru yumuşak kıvamda yoğurun ve 30 dakika dinlendirin. İç malzemeleri de ayrı bir kapta karıştırın. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kesip, iç malzeme ile doldurup, yuvarlayın. 180 dereceye ayarlı fırında 12 dakika süreyle pişirin. Ilındıktan sonra üzerine bolca pudra şekeri serpip, servis edin.

Tags: Kereviç
Previous Post

Herle Aşı Çorbası

Next Post

Kübbül Müşviyye

Yemek Zevki Editör

Next Post
Kübbül Müşviyye

Kübbül Müşviyye

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki