Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Tarifler İftar Yemekleri

Keçi Peynirli Renkli Pazı Sarma

by Yemek Zevki Editör
23 Mayıs 2017
in İftar Yemekleri, Tarifler
465 29
0
Keçi Peynirli Renkli Pazı Sarma
741
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

(2 Kişilik)

 

Malzemeler

1 paket renkli pazı yaprağı

100 gram keçi peyniri

100 gram tulum peyniri

100 gram labne peyniri

50 gram ceviz içi

50 gram fındık içi

1 tutam taze nane

1 tutam taze kekik

3 yemek kaşığı zeytinyağı

 

Domates Sosu İçin:

2 adet domates

2-3 diş sarımsak

Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı

1 tutam tuz

1 tatlı kaşığı karabiber

 

Hazırlanışı

İç harcı için; Fındıkları ve ceviz içini kavurun. Kavurduğunuz iç harca labne, tulum peyniri ve keçi peynirini de ilave edin ve blenderdan geçirerek yeni bir harç elde edin.

Pazı yapraklarının saplarını kesip sarmanın kolay olması açısından sıcak suda 2 dakika bekletin (Daha fazla beklemesi durumunda pazının renkleri bozulacağından dolayı süreye dikkat edilmeli). Hazırladığınız iç harcı yumuşayan pazı yapraklarına 1 yemek  kaşığı olacak şekilde koyun ve sarın. Üzerine sızma zeytinyağını ve hazırladığınız domates sosu dökerek 160 dereceye ayarlı fırında 10 dakika süreyle pişirin.

Tags: Antep Fıstıklı Fatih SarmasıBeş Peynirli Tortelliniiftar saatiiftar sofrası
Previous Post

Kaya Koruğu Salatası

Next Post

Çağla ve Rezene İçli Zeytinyağlı Enginar

Yemek Zevki Editör

Next Post
Çağla ve Rezene İçli Zeytinyağlı Enginar

Çağla ve Rezene İçli Zeytinyağlı Enginar

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki