(2 Kişilik)
Malzemeler
1 paket renkli pazı yaprağı
100 gram keçi peyniri
100 gram tulum peyniri
100 gram labne peyniri
50 gram ceviz içi
50 gram fındık içi
1 tutam taze nane
1 tutam taze kekik
3 yemek kaşığı zeytinyağı
Domates Sosu İçin:
2 adet domates
2-3 diş sarımsak
Yarım çay bardağı sızma zeytinyağı
1 tutam tuz
1 tatlı kaşığı karabiber
Hazırlanışı
İç harcı için; Fındıkları ve ceviz içini kavurun. Kavurduğunuz iç harca labne, tulum peyniri ve keçi peynirini de ilave edin ve blenderdan geçirerek yeni bir harç elde edin.
Pazı yapraklarının saplarını kesip sarmanın kolay olması açısından sıcak suda 2 dakika bekletin (Daha fazla beklemesi durumunda pazının renkleri bozulacağından dolayı süreye dikkat edilmeli). Hazırladığınız iç harcı yumuşayan pazı yapraklarına 1 yemek kaşığı olacak şekilde koyun ve sarın. Üzerine sızma zeytinyağını ve hazırladığınız domates sosu dökerek 160 dereceye ayarlı fırında 10 dakika süreyle pişirin.