Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
Home Haber Turu

Keçi Peyniri Severlere Özel Gurme Sepeti

by Yemek Zevki Editör
04 Nisan 2014
in Haber Turu
458 35
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Online satış uygulamasıyla daha yakın ve kolay alışveriş imkanı sunan Baltalı Gıda, hazırladığı Gurme Sepeti ile hiçbir katkı maddesi içermeyen peynir çeşitlerini müşterilerinin ayağına getiriyor.

Baltalı Gıda,  %100 Keçi Sütünden üretilen Seferihisar, Fransa ve Ortadoğu’nun enfes lezzetleri; Büş, Labneh, Armola ve Keçi, peynirlerini müşterilerine özel hazırladığı Gurme Sepeti’nde bir arada sunuyor.

Fransa’nın en çok tüketilen peynirleri arasında yer alan ve Fransız uzmanlar tarafından Türk damak tadına uygun geliştirilmiş Büş; taze bir peynir çeşididir. Kahvaltıda üzerine reçel, bal veya zeytinyağı konularak tüketilebilir, salatalara karıştırılabilir ya da kızartılabilir. Şarap çeşitleriyle nefis bir uyum gösterir.

Tam yağlı %100 keçi sütünden yapılan Labneh;  kahvaltıda, kanepelerde ve tatlılarda kullanabilir ya da Ortadoğu’da kullanılan şekli ile pide üstüne sürüp zeytinyağı ve zahter ile fırınlayıp enfes tatlar oluşturabilirsiniz.

Keçi sütünün 500 senedir kullanıldığı tahmin edilen Seferihisar’da yoksul çobanların yaylaya çıkarken hazırladıkları bir peynir türü olan, aslına sadık kalınarak modern üretim teknikleriyle tekrar canlandırılan ve hafifliği ile büyüleyen Armola’yı, krema veya mayonez yerine de kullanabilirsiniz.

Pastörize %100 taze keçi sütünden üretilen Baltalı Seferihisar Keçi Peyniri ise, yarı sert yapısıyla rendelenebilir, kahvaltılara, salatalara, tostlara mükemmel bir tat verir. Taze tüketilebilir, doğal yöntemlerle üretildiği için bekledikçe olgunlaşır ve lezzeti her gün artar.

Tags: Basit YemeklerEt Yemekleri
Previous Post

Mutfaklarda Sağlık ve Şıklığın Sırrı; Cem Zambak Serisi

Next Post

Manisan Buah

Yemek Zevki Editör

Next Post
Manisan Buah

Manisan Buah

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki