Ana Sayfa » Sağlık » Kayısılı Çiğ Kabak Salatası
Kayısılı Çiğ Kabak Salatası

Kayısılı Çiğ Kabak Salatası

Kayısılı Çiğ Kabak Salatası

(4 Kişilik)

Malzemeler:

3-4 adet küçük boy kabak

4-5 adet sert sulu kayısı

20 gram dolmalık fıstık

50 gram İzmir Tulumu

100 gram tuzsuz lor peyniri

2 çorba kaşığı zeytinyağı

2 çorba kaşığı elma sirkesi

Nane yaprakları

 Kayısılı Çiğ Kabak Salatası

Hazırlanışı:

Kabakları mandolin ile ya da elde incecik doğrayın.

Kayısıları küp küp doğrayın.

Dolmalık fıstıkları hafifçe kavurun.

Tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra tıraşlanmış İzmir tulumu ve nane yaprakları ile süsleyin.

OKU ➤  Kırmızı et bizi öldürüyor mu?

Tavsiye

Organik gıdada şampiyon yumurta

Boğaziçi Üniversitesi Analitik ve İçgörü Araştırma Merkezi (AIM), Türkiye’de organik gıda sektörünü masaya yatırdı. Merkezin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir