Yemek Zevki
droetker
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye
No Result
View All Result
Yemek Zevki
No Result
View All Result
CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut CaliforniaWalnut
Home Haber Turu

Kalbinizi, Sodyumu Azaltılmış Tuz İle Koruyun

by Yemek Zevki Editör
24 Eylül 2014
in Haber Turu
458 35
0
739
SHARES
3.5k
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter


Tuzun dengeli kullanımına önem veren ve Hayatın Dengesi yaklaşımıyla çalışmalarını sürdüren Estuz, sodyumu azaltılmış tuz çeşidi ile kalbinizi korumaya yardımcı oluyor.

Her yıl Eylül ayının son pazar günü kutlanan Dünya Kalp Günü’nde “Ne onunla ne onsuz hayatın dengesi tuz” diyerek, dengeli tuz tüketimine dikkat çeken Estuz, sodyumu azaltılmış tuz çeşidi ile kalbinizi korumaya da destek oluyor.

Sektörde 30 yılı geride bırakan ve tuzun bilinçli olarak tüketilmesini misyon edinen Estuz’un Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Özdemir, Dünya Kalp Günü’nü kutladı. Tüketicisini düşünen, onları bilinçlendirmeyi görev edinen bir kurum olduklarını ve ihtiyaçlara uygun ürün ürettiklerini söyleyen Özdemir, sofra tuzu tüketimi kısıtlı olan kişiler için sodyumu azaltılmış tuz çeşitlerinin bulunduğunu ifade etti. Özdemir, “Tuz tüketimi kalp sağlığı açısından önemlidir. Tuzu bilinçli ve dengeli kullanmalıyız. Rahatsızlığı olan kişiler ise tuz tüketiminde daha da dikkatli olmalılar. Doktorlarının önerisi ile kalp rahatsızlığı olan kişiler sodyumu azaltılmış tuz çeşidini tercih edebilirler” diye konuştu.

Tags: dünya mutfaklarıEt Yemekleri
Previous Post

Fakir Torque Pro2000 İle Evde Kebap Keyfi 

Next Post

Sebzeli Makarna Video

Yemek Zevki Editör

Next Post
Sebzeli Makarna Video

Sebzeli Makarna Video

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

  • Künye
  • Hakkımızda
  • Dergimize Abone Olun
Bize Ulaşın: +90 212 454 22 22

© 2025 IMG - Yemek Zevki

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • Ana Sayfa
  • Tarifler
    • Balık Yemekleri
    • Çorba Tarifleri
    • Diyet Yemekleri
    • Dünya Mutfağı
    • Et Yemekleri
    • Hamur İşi Tarifleri
    • Salata Tarifleri
    • Sebze Yemekleri
    • Tatlı Tarifleri
    • İçecek Tarifleri
    • İftar Yemekleri
    • Kek Tarifleri
    • Kurabiye Tarifleri
    • Meze Tarifleri
    • Pasta Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Pilav Tarifleri
    • Pratik Yemekler
    • Reçel Tarifleri
    • Tavuk Yemekleri
    • Yöresel Yemekler
  • Video
  • Galeri
  • Sağlık
  • Hakkımızda
  • Künye

© 2025 IMG - Yemek Zevki